Image

Optimal i samarbete med Lindbäcks i Sollentuna

Handel Lindbäcks har tecknat ett exklusivt uthyrningsavtal med Optimal för att finna hyresgäster till gaturummet i Dagsmejan, Sollentuna.
Publicerad den 16 September 2016

Runt om i Edsberg planeras det för över 600 nya bostäder, varav Dagsmejan står för 203 stycken. Mot bakgrund av detta, önskar Lindbäcks ta ett övergripande ansvar för att skapa intressanta gaturum för dem som kommer att bo, verka och vistas i området. Med sex lokaler i gatuplan har fastigheten Dagsmejan, i korsningen

Hovslagarevägen/Frestavägen, väldigt goda förutsättningar för att kunna locka aktörer som kan erbjuda handel och service i närmiljön.

- Ett levande gaturum ökar intresset för projektet och området i stort. Vi hoppas kunna locka spännande hyresgäster med nybyggda lokaler i ett attraktivt läge. Projektets läge är mycket intressant, dels med den utveckling som planeras i Edsberg liksom den kommande utbyggnaden av Väsjön, säger Johan Lundell, projektutvecklare på Lindbäcks.

- Att bygga nya stadsdelar är så mycket mer än bara attraktiva bostäder. På Optimal arbetar vi med utveckling av gaturummet och vi ser fram emot att arbeta tätt ihop med Lindbäcks för att ytterligare höja boendenyttan och skapa spännande levande stadsdelar säger Kenneth Christensen, vd på Optimal.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige