Image
Ellinor Persson leder Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen på Elite Stora Hotellet i Örebro tillsammans med EY:s Ingemar Rindstig.
Ellinor Persson leder Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen på Elite Stora Hotellet i Örebro tillsammans med EY:s Ingemar Rindstig.

Nytt seminarium om Mälardalen

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen Boka in den 12 oktober i almanackan. Då genomförs den första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen – ett heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna. Ellinor Persson är moderator och till sin hjälp har hon EY Real Estate-chefen Ingemar Rindstig.
Publicerad den 30 Augusti 2017

Ellinor Persson är professionell moderator sedan 2004 och har även lång erfarenhet från tv. Hennes sidekick Ingemar Rindstig har över 30 års erfarenhet från den svenska fastighetsbranschen och är en av branschens kunnigaste och åsiktsstarkaste personligheter.

Seminariet hålls på Elite Stora Hotellet i Örebro. Under dagen behandlas såväl de lokala och regionala marknaderna som den nationella och det görs även internationella utblickar.

Under första passet efter lunch delas programmet i två spår – bostäder och handel/kontor för att alla besökare ska kunna fördjupa sig i sina specialintressen.

Både lokala och nationella fastighetsprofiler medverkar och berättar om hur de ser på marknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna.

Du ser det preliminära programmet här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige