Image

Nytt matkoncept till Gallerian

Uthyrning Matutbudet i Gallerian utökas när Hawaii Poké slår upp portarna under nästa vecka.
Publicerad den 14 December 2016
Det nya konceptet öppnar nästa vecka. Bild: Hawaii Poké
Det nya konceptet öppnar nästa vecka.

Hawaii Poké, som nästa vecka öppnar upp en ny pop-up-restaurang i Gallerian, var först i Skandinavien med att servera så kallade poké bowls.

– Poké bowl är en mix av fastfood och hälsomat. Ett perfekt alternativ om du vill ha något fräscht men mättande. Ursprunget kommer från hawaiiansk streetfood och med inspiration från Japan kan det enkelt beskrivas som en form av sushisallad eller en hawaiiansk fiskrätt med mycket smak, hetta och friskhet, säger Susanne Wallman, en av grundarna av Hawaii Poké.

– Det är väldigt kul att kunna erbjuda våra besökare ett nytt spännande och hälsosamt matkoncept. Därför känns det härligt att vi kan välkomna Hawaii Poké till oss i Gallerian. Vi hoppas kunna presentera ännu fler matsatsningar nästa år, säger Åsa Bergendorf, marknadsansvarig på Gallerian, som ägs och förvaltas av AMF Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige