Image

Nyréns rekryterar ny affärschef

Karriär Nyréns Arkitektkontor har rekryterat Emma Kinch till tjänsten som chef för ett av Nyréns prioriterade affärsområden – handel, kontor och kunskapsmiljöer.
Publicerad den 22 November 2016
Emma Kinch. Bild: Nyréns Arkitektkontor
Emma Kinch.

Emma Kinch är utbildad arkitekt och kommer närmast från Locum där hon under flera år som fastighetsutvecklingsdirektör ingått i bolagets ledningsgrupp och nu senast, som biträdande projektdirektör, ansvarat för projektavdelningens stab. Dessförinnan har hon arbetat främst med uppdrag inom utveckling av kontorsfastigheter på bland annat Strategisk Arkitektur och Sweco.

– Vi fortsätter att vässa verksamheten genom ytterligare en strategisk rekrytering. Emma har erfarenhet av arkitektur, både i rollen som beställare och på arkitektkontor, och får en nyckelroll i ledningsgruppen. Vi ser fram mot att jobba med Emma och inspireras av hennes vilja att utveckla framtidens arkitektur, arbetssätt och affär, säger Tomas Alsmarker, vd för Nyréns.

Nyréns team för handel, kontor och kunskapsmiljöer består av 27 arkitekter och byggnadsingenjörer som specialiserar sig på utveckling, nybyggnad, ombyggnad, inredningsarkitektur och stadsplanering.

Just nu är Nyréns engagerade bland annat i Nya Karolinska sjukhuset, Ersta nya sjukhus, Stadsbiblioteket och Medborgarhuset i Stockholm.

– De viktiga projekten är en anledning till att jag vill jobba på Nyréns. Det är ett kontor med gott renommé och som står för en arkitektur som är nära människan – i mått och skala, i omsorg om detaljer och i sin taktilitet och estetik. Det finns en stor potential i det när vi utvecklar framtidens kontor, handel och kunskapsmiljöer. Jag ser fram mot att jobba med både befintliga och nya intressanta kunder och projekt, säger Emma Kinch.

Emma Kinch tillträder sin nya tjänst den 5 december.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige