Image

Nya restauranger på Stockholms centralstation

Uthyrning Nya Boston Grill och ombyggda O’Learys invigs i dag på Stockholms centralstation.
Publicerad den 9 Mars 2016
Boston Grill invigs. Bild: SSP
Boston Grill invigs.

– Med spännande och inbjudande restauranger ges ett varierat och underhållande utbud på Stockholms centralstation. På Boston Grill sitter gästerna ned i en rogivande miljö med god mat och tillhörande dryck. På O’Learys finns stämningen och sporten. Båda restaurangerna är sköna oaser i stationsmiljön för möten mellan människor, säger Lars Edengréen, vd för SSP Sverige.

– Stockholms Centralstation är en av Sveriges största mötesplatser där de som reser, arbetar, bor och besöker Stockholm kan mötas över god mat och dryck. Boston Grill och O’Learys bidrar till den varierade mix som förstärker upplevelsen på stationen, säger Kerstin Gillsbro, vd för Jernhusen.

O’Learys öppnade 2005 i lokalerna och har nu byggts om och gett plats till Boston Grill som öppnade i december 2015.

– Vi är mycket stolta att finnas på Stockholms Centralstation med både O’Learys som är ”Your Second Living Room” och med Boston Grill som erbjuder matupplevelser i toppklass med varm och personlig service, säger Christian Bellander, tillförordnad vd för O’Learys Trademark, franchiseorganisationen bakom koncepten.
Invigningen sker i dag den 9 mars klockan 16.00.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige