Nya regionchefer på Hifab

Publicerad den 6 Februari 2013

Karriär Hifab har rekryterat två nya chefer, för regionerna Syd och Väst.

Jeanette Norrman. Bild: Hifab
Jeanette Norrman. Kristian Henninge. Bild: Hifab
Kristian Henninge.

Jeanette Norrman har tillträtt som ny regionchef i Syd. Hon kommer närmast från ÅF i Helsingborg där hon har jobbat som sektionschef.

Inom region Syd finns idag cirka 15 konsulter inom framförallt Bygg och
Fastighet respektive Anläggning.

- Jag har mötts av en organisation som har viljan och modet att växa. Region syd har medarbetare som är engagerade och har en gedigen kunskap och erfarenhet. Vi har många goda kundrelationer att vidareutveckla och en stor potential att skapa ännu fler nya i regionen. En riktig bra grund att bygga vidare på, säger Jeanette Norrman

Kristian Henninge tillträder 1 april som ny regionchef i Väst.

För närvarande erbjuder Hifabs cirka 30 konsulter vid Göteborgskontoret tjänster inom verksamhetsområdena Miljö, Bygg och Fastighet respektive Anläggning och Infrastruktur.

Kristian Henninge är i dag konsultchef på Niras Sweden AB. Under sina tolv år på Niras
har han erhållit omfattande erfarenhet av projektledning av fastighetsprojekt ur ett hyresgäst/brukarperspektiv.

Han har medverkat vid ett flertal stora projekt avseende samhällsfastigheter, däribland det nyskapade rättscentrumet i centrala Göteborg.

- Trots i många delar tuffa omvärldsfaktorer ser jag ser en stor potential i Hifabs utveckling inom regionen både verksamhetsmässigt och geografiskt. Det strålar av affärsmässig glöd och engagemang i kontakten med mina blivande kollegor och jag ser fram emot att få vara delaktig på resan mot ”Hifab till tusen” säger Kristian Henninge.


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se


Relaterade artiklar

ÄmnenSkicka denna artikel till e-post
Skriv ut/PDF


Kommentera

När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.Mer från Fastighetssverige

Grahn blir marknadschef på Peab Fastighetsutveckling

Karriär Peab Fastighetsutveckling planerar flera större kontorsprojekt med byggstart 2017 i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med anledning av detta stärker man nu fokus på marknad och uthyrning genom att Mathias Grahn har utsetts till marknads- och uthyrningschef.


Vasakronan säljer i Stockholm för 721 miljoner

Transaktioner Vasakronan säljer en Stockholmsfastighet som ska utvecklas till bostäder.


Annons
Image

Annons Image
Image
Fastighetsmarknadsdagen Västerås
Om två veckor är det dags för premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Västerås. Se/skriv ut hela programmet inne i artikeln.

Två veckor kvar - här är hela programmet

Fastighetsmarknadsdagen Västerås Den 18 maj, om två veckor, är det dags för den allra första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Västerås. Se hela programmet här.


Fastighetsägarna lämnar bostadsförhandlingarna

Sverige Fastighetsägarna lämnar partsförhandlingarna med Hyresgästföreningen och Sabo om ett förbättrat hyressystem.
- Våra motparter har inte ens velat diskutera de förslag vi lagt fram, säger Fastighetsägarnas vd Reinhold Lennebo.
- Det här visar att Fastighetsägarna varken är ansvarstagande eller seriösa, säger Hyresgästföreningens förbundsordförande Marie Linder.


Index och Nokon bildar byggbolag

Bolag Bostadsutvecklaren Index International startar ett samarbete med Nokonkoncernen. Målet är att inledningsvis bygga drygt 150-250 lägenheter per år i mellan-Sverige, baserade på Nokons egenutvecklade stomsystem, N-tech.


Annons
Image

Sagax justerar upp prognos

Bolag Sagax justerar i Q1-rapporten upp prognosen för årets förvaltningsresultat från 1 020 till 1 060 miljoner kronor.


Concent utvecklar bostäder i Norrköping

Bostäder Concent har av Norrköpings kommun tilldelats en markanvisning vid gamla Smedby IP i Norrköping. Bolaget kommer att utveckla 154 bostäder i sex punkthus bestående av främst tvåor och treor på en total yta om 11 800 BTA.


Galleria Trädgården i Varberg byggs om och till.

Bygger på två våningar

Bygg/Arkitektur Galleria Trädgården i Varberg, ägt av Coop Varberg, utökas med två våningar om totalt 5 600 kvadratmeter. Serneke har fått bygguppdraget, värt cirka 87 miljoner kronor.


Annons
Image

Riksbyggen och Link utvecklar seniorboenden i Vellinge

Bostäder Riksbyggens koncept för seniorboenden, Bonum, har vunnit en markanvisningstävling och bygger 48 bostadsrätter i varierande storlekar i bästa läge i centrala Vellinge. Det vinnande förslaget har tagits fram tillsammans med Link arkitektur.


Grönt ljus för Forsåkers detaljplan

Bygg/Arkitektur Kommunstyrelsen i Mölndal har nu tagit det formella beslutet att påbörja arbetet med en första detaljplan för Forsåkerområdet. Formellt samråd kring detaljplanen kommer hållas i början av nästa år.


200 lägenheter ska byggas i Orminge Centrum

Bostäder Nacka kommun bjuder in till anbudstävling om markanvisning av det så kallade Nybackakvarteret mitt i Orminge centrum.


Annons
Image

Rotpartner hämtar HR-ansvarig från Fasticon

Bolag Ella Olsson, tidigare rekryteringskonsult på Fasticon Kompetens, blir ny HR-ansvarig på Rotpartner.


Hufvudstaden: Värdeförändringar höjer resultatet

Bolag Hufvudstaden redovisar ett Q1-resultat efter skatt på 738 miljoner kronor (447), de orealiserade värdeförändringarna uppgick till 689 miljoner kronor (366).


Balder går in i Norge

Transaktioner Balder gör nu sitt första förvärv i Norge, och köper en samhällsfastighet med en stabil hyresgäst på ett långt avtal.


Annons
Image

Göteborg 400+
Jon Fägerquist, Åsa Henninge, Bo Larsson, Johan Nyhus, Rogert Jukic Karlsson och Martin Wannholt medverkar i en serie punkter om Västlänken på Göteborgs nya framtidsseminarium Göteborg 400+ på Clarion Hotel Post den 31 maj.

Fokus på Västlänken – detta behöver du ha koll på

Göteborg 400+ På det nya framtidsseminariet Göteborg 400+ den 31 maj kommer jätteprojektet Västlänken att belysas ur alla tänkbara vinklar.