Nya regionchefer på Hifab

Publicerad den 6 Februari 2013

Karriär Hifab har rekryterat två nya chefer, för regionerna Syd och Väst.

Jeanette Norrman. Bild: Hifab
Jeanette Norrman. Kristian Henninge. Bild: Hifab
Kristian Henninge.

Jeanette Norrman har tillträtt som ny regionchef i Syd. Hon kommer närmast från ÅF i Helsingborg där hon har jobbat som sektionschef.

Inom region Syd finns idag cirka 15 konsulter inom framförallt Bygg och
Fastighet respektive Anläggning.

- Jag har mötts av en organisation som har viljan och modet att växa. Region syd har medarbetare som är engagerade och har en gedigen kunskap och erfarenhet. Vi har många goda kundrelationer att vidareutveckla och en stor potential att skapa ännu fler nya i regionen. En riktig bra grund att bygga vidare på, säger Jeanette Norrman

Kristian Henninge tillträder 1 april som ny regionchef i Väst.

För närvarande erbjuder Hifabs cirka 30 konsulter vid Göteborgskontoret tjänster inom verksamhetsområdena Miljö, Bygg och Fastighet respektive Anläggning och Infrastruktur.

Kristian Henninge är i dag konsultchef på Niras Sweden AB. Under sina tolv år på Niras
har han erhållit omfattande erfarenhet av projektledning av fastighetsprojekt ur ett hyresgäst/brukarperspektiv.

Han har medverkat vid ett flertal stora projekt avseende samhällsfastigheter, däribland det nyskapade rättscentrumet i centrala Göteborg.

- Trots i många delar tuffa omvärldsfaktorer ser jag ser en stor potential i Hifabs utveckling inom regionen både verksamhetsmässigt och geografiskt. Det strålar av affärsmässig glöd och engagemang i kontakten med mina blivande kollegor och jag ser fram emot att få vara delaktig på resan mot ”Hifab till tusen” säger Kristian Henninge.


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se


Relaterade artiklar

ÄmnenSkicka denna artikeln till e-post


Kommentera

När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.Mer från Fastighetssverige

Rikshem miljardköper i Östersund

Transaktioner Rikshem köper närmare 1 700 lägenheter av det kommunala bostadsbolaget Östersundshem för 1,1 miljarder kronor.


Lokalmarknadsdagen
Marcus Sandahl, Karin Ståhl, Mona Stjernström, Johan Trouvé, Kristoffer Kruse, Heléne Centerhorn, Carin Hjulström (moderator), Per-Arne Lundberg och Andreas Broryd gör en djupdykning i kontorsmarknaden på Lokalmarknadsdagen den 24 februari.

Fokus på kontorsmarknaden

Lokalmarknadsdagen februari Trender på hyresmarknaden, morgondagens hyresgäster, så här gör du kontoret till en framgångsfaktor och här hittar du hyresgästerna – allt detta och lite till avhandlas i kontorsspåret på Lokalmarknadsdagen den 24 februari.


Annons
Image

Annons Image
Image

Hemsö köper äldreboende i Södertälje

Transaktioner Hemsö köper ett äldreboende under uppförande i Södertälje. Fastighetsvärdet beräknas efter färdigställande att uppgå till 145 miljoner kronor.


Kungsleden hyr ut stort i Kista

Uthyrning Under nio månader har Kungsleden hyrt ut totalt 9 000 kvadratmeter lokalyta i Kista till femton olika hyresgäster.


Concent utvecklar bostäder i Torslanda

Bostäder I området kring Amhults Torg, precis invid Torslanda Golfklubb, planerar Concent att utveckla upp till 39 nya bostäder.


Annons
Image

Workaround expanderar till Malmö och Göteborg

Bolag Workaround öppnar upp för uthyrning av lediga mötesrum, konferenslokaler och kontorsplatser i Göteborg och Malmö. Bland de värdar som anslutit sig till tjänsten i de nya städerna märks Börshuset och Gårda Meeting Point.


Norra Europas första sport- och äventyrsland öppnar i Uppsala

Bygg/Arkitektur Nu öppnar en helt ny typ av sport- och äventyrsland - mitt i Gränbystaden i Uppsala. Äventyrsbanor, klätterväggar och trampolinland är några av de aktiviteter som nya Turbo Sports & Adventure Zone har att erbjuda. Med lek, bus och äventyr vill man aktivera Uppsalas barn och ungdomar.


Lofsdalen får whiskyinspirerad skybar

Bygg/Arkitektur Härjedalen har fått ett nytt storslaget landmärke på toppen av fjället Hovärken. Lofsdalen Skybar är helt unik i sitt slag med en panoramavy på 360 grader och ett eget whiskylager.


Annons
Image

Klövern vill sälja sin största fastighet

Bolag Klöverns resultat efter skatt landade på över två miljarder kronor för helåret 2015, efter värdeförändringar på 1,25 miljarder.
Rutger Arnhult ser större möjligheter i projekt än i förvärv och bolaget vill sälja sin enskilt största fastighet.


Diös i nya lokaler på Frösön

Bolag I början av veckan flyttade Diös in i sitt nya huvudkontor på Frösön i Östersund. Flytten är en naturlig del i bolagets affärsstrategi som går ut på att ta en aktiv roll i stadsutvecklingen.


Sagax höjer utdelningen rejält

Bolag Efter ett ökat förvaltningsresultat höjer Sagax utdelningen till 1,15 kronor (0,80 kronor).


Annons
Image

Nordic PM får driftuppdrag av Altira

Bolag Nordic PM har tecknat avtal med Altira AB, som ger Nordic PM ansvar för den tekniska driften av Altiras fastighetsbestånd.


Peab Bostad lanserar Partille Port

Bostäder Peab Bostad lanserar Partille Port – en ny stadsdel i anslutning till Partille Arena. Fram till 2021 kommer Peab Bostad att utveckla cirka 800 lägenheter i området.


HFAB köper mark i Halmstad

Transaktioner HFAB har tecknat avtal med Akelius som innebär att man köper resterande del av fastigheten Järnmalmen på Nissastrand i Halmstad.


Annons
Image

Platzer snart uppe i tio miljarder

Bolag Platzers fastighetsvärde var vid årsskiftet uppe i 9 784 miljoner kronor. Bolaget föreslås ge en utdelning på 1 krona (0,75).