Image

Nya chefer på Eklandia

Karriär Eklandia startar en ny avdelning med fokus på projektutveckling. Hans Stridh internrekryteras som chef för avdelningen. Eklandia har också internrekryterat Marijana Rosenqvist som ny fastighetschef.
Publicerad den 29 Januari 2015
Marijana Rosenqvist och Hans Stridh. Bild: Eklandia
Marijana Rosenqvist och Hans Stridh.

– Eklandias nya projektutvecklingsavdelning kommer ledas av Hans Stridh, som har en bred erfarenhet av fastighetsmarknaden och har nyligen färdigställt vårt lyckosamma kontorsprojekt Aurora på Lindholmen. Vi har fyllt på vår projektportfölj med spännande kontors- och logistikprojekt och tack vare förstärkningen av vår organisation skapar vi förutsättningar för att Eklandia skall bli en dominerande aktör i Göteborgs stadsutveckling, säger Eklandias vd Cecilia Fasth.

Hans Stridh har arbetat på Eklandia sedan 1998, senast som ansvarig för ett av bolagets förvaltningsområden. Han tillträdde sin nya tjänst som projektutvecklingschef den 1 januari.

Eklandia har också utsett Marijana Rosenqvist som ny fastighetschef. Hon har arbetat på Eklandia sedan 1993, och haft diverse roller inom bolaget. Hon tillträdde sin tjänst som fastighetschef den 1 januari.

– Marijana har varit med under Eklandias tillväxtresa och bidragit på ett positivt sätt till utvecklingen av bolaget. Tack vare sin gedigna bakgrund och erfarenhet kommer hon också att komplettera vår ledningsgrupp på ett mycket bra sätt, säger Cecilia Fasth.

För närvarande pågår rekryteringen av ytterligare en fastighetschef till Eklandia, som är ett dotterbolag till börsnoterade Castellum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige