Image

Ny vd på Concent

Karriär Stefan Carlsson blir ny vd för fastighetsutvecklingsbolaget Concent. Han efterträder Ulrik Bergmark och kommer närmast från en chefsposition inom Swedbank.
Publicerad den 6 Augusti 2014
Stefan Carlsson. Bild: Concent
Stefan Carlsson.

Stefan Carlsson har sedan årsskiftet suttit i styrelsen för Concent, han tillträder vd-positionen den 15 augusti.

- Det känns mycket hedrande att få ett utökat förtroende inom företaget. Att skapa hem och mötesplatser i en kundorienterad entreprenörsorienterad miljö är få förunnat – och att Concent även har en uttalad vilja att vara en samhällsutvecklare ser jag som både utmanande och mycket motiverande. Företaget har en gedigen historia och befinner sig nu i en mycket spännande fas. Ihop med företagets kompetenta personal ser jag fram emot att bidra till Consents fortsatta framgång, säger Stefan Carlsson.

Stefan Carlsson har en djup och bred kunskap och en lång och framgångsrik karriär som vd samt i olika managementbefattningar inom bland annat Swedbank, där han senast var chef över deras enhet ”Stora företag och institutioner”.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige