Image
Staffan Corp och Ludmilla Larsson
Staffan Corp och Ludmilla Larsson Bild: Brunnberg & Forshed

Ny vd på Brunnberg & Forshed

Bygg/Arkitektur Bengt Hellström, som har lett arkitektkontoret Brunnhed & Forshed i 20 år, trappar ner. Han ersätts på vd-posten av tidigare vice vd Staffan Corp, som i sin tur ersätts av Ludmilla Larsson.
Publicerad den 22 Januari 2015

Bengt Hellström kommer fortsättningsvis att vara delaktig i både styrelsen och ledningsgruppen.

– Jag ser fram emot att utveckla Brunnberg & Forsheds starka varumärke tillsammans med både nya och gamla delägare. Vi har en stolt historia av social arkitektur med sin bas i människans behov. Människor gör platser och byggnader attraktiva och det är arkitekturens uppgift är att stödja detta, säger Staffan Corp.

Brunnberg & Forshed Arkitektkontor, med sina drygt 70 medarbetare, har sedan länge en stark position inom bostadsplanering och planprojekt. Kontorsprojekten har ökat i mängd och omfattning under åren.

Bytet av vd är ett led i den successionsprocess som företaget arbetat aktivt med under ett antal år och som befästes genom nya ägare vid årsskiftet 2013/14.

– Sedan slutet av 2013 har vi genomfört en successionsprocess där vi breddat ägargruppen med fler och yngre delägare. Kontoret har alltid jobbat generationsövergripande för att tillföra ny kunskap, nya idéer och erfarenheter. Det ligger i linje med vår strävan att ständigt utvecklas. Att jag nu lämnar över till Staffan Corp är ett led i detta, säger Bengt Hellström.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige