Image

Ny vd för Uppsalahem utsedd

KARRIäR Mikael Rådegård blir ny vd för Uppsalahem när Åsa Hedenberg slutar. Han är för närvarande vd för Vallonbygden i Finspång.
Publicerad den 26 Mars 2010

- Med Mikael Rådegård får Uppsalahem ännu en mycket kompetent vd med god branschvana. Han har erfarenhet från kommersiell, statlig och kommunal verksamhet inom bostadsbranschen. Under rekryteringen av ny vd har vi lagt stor vikt vid att hitta en person som har en god social förmåga och passar in i Uppsalahems affärskultur och Mikael har dessa egenskaper, säger Peter Nordgren, styrelseordförande i Uppsalahem.

Mikael Rådegård är 57 år och har de senaste fem åren varit vd på det kommunalägda bostadsbolaget Vallonbygden i Finspång.

- Jag ser verkligen fram emot att få bli vd för Uppsalahem som har ett mycket viktigt uppdrag och som är ett välskött och välrenommerat fastighetsbolag i Uppsala, säger Mikael Rådegård som tillträder den första oktober 2010.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige