Image

Ny vd för Rotpartner i Göteborg

Bolag Koncernchefen Fredrik Olsson lämnar vd-rollen i Göteborg för att fokusera på hela koncernen. Ny vd i Göteborg blir Daniel Olsson.
Publicerad den 21 September 2017
Daniel Olsson. Bild: Rotpartner
Daniel Olsson.

– Göteborg har en fantastisk marknad framför sig med stora stadsutvecklingsprojekt och genom att Daniel tar över som vd får vi någon som kan lägga fullt fokus på att utveckla Göteborgskontoret inför det. Samtidigt får jag möjlighet att jobba mer med helheten och stötta och hjälpa respektive kontor vidare. Daniel har en mycket lång historik i företaget och står stabil i våra viktiga värdegrunder så det känns väldigt självklart att valet föll på honom, säger Fredrik Olsson.

Daniel Olsson började redan 2002 och har under åren haft flera olika roller på Rotpartner, främst som bygg- och projektledare och teamledare. Han har också suttit med i ledningsgruppen i många år. När han nu går in i rollen som vd kommer han samtidigt jobba kvar i projekt och finnas nära kunderna.

– Vi är ett tillväxtföretag och vill expandera ytterligare. Samtidigt är konkurrensen i branschen stenhård om de bästa så min utmaning ligger mycket i att både rekrytera rätt personer vid rätt tillfälle och behålla och utveckla vår grymma personal. Vi ser en utvecklingspotential och kommer jobba aktivt med att varje medarbetare tar ännu tydligare kliv i sin utveckling, säger Daniel Olsson.

Vd-skiftet genomfördes den 18 september.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige