Image

Ny vd för HSB Bostad

Bolag Jonas Erkenborn har utsetts till ny vd för HSB Bostad. Den nye vd:n tillträder tjänsten den förste april.
Publicerad den 6 Mars 2015
Jonas Erkenborn blir ny vd för HSB Bostad Bild: HSB Bostad
Jonas Erkenborn blir ny vd för HSB Bostad

Jonas Erkenborn har även ett förflutet som förvaltningschef på Svenska Bostäder.

-Vi är mycket nöjda över att ha rekryterat Jonas Erkenborn till att leda bolaget vidare i den starka tillväxt vi ser de kommande åren. Jonas långa erfarenhet och breda kompetens kommer att vara en stor tillgång i HSB:s uppdrag att utöka bostadserbjudandet till medlemmarna, säger Anders Svensson, ordförande HSB Bostad.

-Jag ser fram emot utmaningen att vidareutveckla verksamheten i rollen som vd. I HSB Bostads uppdrag ingår inte bara att producera bra bostäder utan även bidra till samhällsbyggandet, säger Jonas Erkenborn.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige