Image

Ny vd för Cornerstone

Karriär Cornerstones transaktionschef Mikael Igelström tillträder den 1 maj som ny vd för Cornerstone i Sverige efter Lars Almquist, som går vidare internt och blir ansvarig för affärsutveckling i Norden.
Publicerad den 25 April 2012
Bild: Andreas Dybeck

Cornerstones strategiska satsning på att utveckla sin verksamhet i Norden fortsätter och som ett led i detta förstärks det nordiska samarbetet med en gemensam affärsutvecklingsfunktion under ledning av Lars Almquist, som fram till nu varit vd i Sverige. I stället tar transaktionschefen Mikael Igelström över som vd i Sverige, samtidigt som han fortsätter som transaktionschef i Norden.

- Under de senaste två åren har Cornerstone i Sverige gått från ett filialkontor med tre personer till ett mer eller mindre komplett fastighetsbolag, med ansvar för fastigheter för mer än fyra miljarder kronor och långt framskridna planer på fondinvesteringar om ytterligare 2-3 miljarder kronor. Självklart vill jag fortsätta att bidra till den utvecklingen, säger Mikael Igelström, som också tar plats i Cornerstones Europa-ledning.

Förändringarna i den nordiska organisationen följer naturligt på de förändringar som beslutats inom hela Cornerstone Europe, där förre affärsutvecklingschefen Charles Weeks nyligen blev Europachef. Cornerstones svenska organisation är i övrigt oförändrad.

- Cornerstone fortsätter sin strategiska satsning på Norden, som är en mycket attraktiv marknad för internationella fastighetsinvesterare. Våra lokala team i Sverige och Finland har gjort oerhörda insatser under det senaste året, såväl med förändringarna inom NRF som med att utveckla affärerna och stärka vårt varumärke. Med rollbytet i den svenska ledningen kommer både Lars och Mikael att bli starkare och tydligare i sina respektive roller, säger Charles Weeks.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige