Image

Ny vd för Alebyggen

Karriär Johan Redlund, 37 år, blir ny vd för AB Alebyggen, som är det kommunägda bostadsföretaget i Ale kommun. Han tillträder som vd den 1 mars 2016.
Publicerad den 5 Oktober 2015

Johan Redlund, som är utbildad civilekonom, är i dag förvaltningschef hos Alebyggen och har arbetat i företaget i fyra år.

Dessförinnan har han bland annat arbetat på Hyresgästföreningen som förhandlare och i Lerums kommun med lokalförsörjningsfrågor.

Nuvarande vd Lars-Ove Hellman har sedan en tid meddelat styrelsen att han vill lämna det yttersta ansvaret för bolaget efter 30 år som vd. Han kommer därför att tillträda tjänsten som fastighetschef efter Sven Burgren som går i pension den 1 mars 2016.

Bolagets ordförande Jarl Karlsson och vice ordförande Sune Rydén, är mycket tillfredsställda med hur den nya ledningsorganisationen utformats.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige