Image

Ny uthyrning i Urban Escape

Uthyrning Netlight blir nästa hyresgäst att flytta in i Urban Escape-kvarteret. De flyttar in på plan elva och tar cirka 3 500 kvadratmeter i det nya huset i korsningen Hamngatan/Regeringsgatan. Totalt är nu 80 procent av Urban Escape-kvarteret uthyrt. Netlight flyttar in i mars 2019 när hela kvarteret står klart.
Publicerad den 31 Mars 2017
Urban Escape. Bild: Ahrbom & Partners
Urban Escape.

Management- och IT-konsultbolaget Netlight blir en del av Urban Escape. Det är andra hyresgästen som tecknar avtal i det nya huset som just nu byggs längs med Regeringsgatan och Hamngatan i centrala Stockholm. Med Netlights etablering är nu 80 procent av Urban Escapes totala yta uthyrt. Bolaget flyttar in med 850 antal anställda i mars 2019.

– Den inspirerande miljön som Urban Escape erbjuder är väldigt lockande för oss. Kontoret ska vara ett hem för Netlight och spegla vår själ. Dit hör en vibrerande stadsmiljö och kvarterets kreativa och innovativa element. Det centrala läget är viktigt för att hemmet ska vara tillgängligt för både kunder och netlightare, säger Karolina Olofsson, Partner på Netlight.

– Vi är otroligt glada och stolta över att Netlight, som har blivit utsedd till Sveriges Bästa Arbetsplats, flyttar till Urban Escape. Det är en väldigt spännande tid nu när vi börjar se mixen av företag och människor som fyller kvarteret. Det nya husets inbjudande arkitektur är en avgörande pusselbit i kvarteret och bidrar till ett mer levande city. Netlight blir ett fantastiskt komplement till området, säger Magnus Carlsson, försäljningschef, Urban Escape. 

Urban Escape växer fram i kvarteret mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg. Kvarteret består av fem hus, fyra gator, två torg och en galleria mitt i city.

Newoffice har varit Netlights rådgivare i affären med AMF Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige