Image

Ny projektutvecklingschef på Einar Mattsson

Karriär Sara Albrecht blir projektutvecklingschef över en växande projektverksamhet med nästan 2 500 bostäder i portföljen. 
Publicerad den 21 Februari 2017
Sara Albrecht. Bild: Einar Mattsson
Sara Albrecht.

– Sara Albrecht delar vårt kundfokus och viljan att utveckla bostadsaffären, med en bred erfarenhet av både nyproduktion och förvaltning. Hennes bakgrund som jurist och kunskap om bland annat fastighets- och entreprenadrätt är en styrka när det kommer till att arbeta strategiskt i ett projekts alla skeden. Hon är helt rätt person att driva vår projektutvecklingsverksamhet framåt, säger Mikael Anjou, vice koncernchef.

– Jag ser verkligen fram emot att arbeta på Einar Mattsson som har en tradition som stark och kvalitetsmedveten samhällsbyggare i Stockholm. Att arbeta med långsiktighet och kvalitet är frågor jag gärna prioriterar, säger Sara Albrecht.

Hon kommer senast från Stockholms studentbostäder där hon arbetat som förvaltningschef. Hon har sju års erfarenhet från flera olika roller på HSB Bostad, däribland chefsjurist och affärsområdeschef nyproduktion. Hon är utbildad jurist och har undervisat vid KTH och Stockholms universitet.

– Vi har lyckats knyta till oss två kompetenta och drivna personer, Britta Blaxhult och Sara Albrecht, till viktiga positioner i projektbolaget. Jag ser verkligen framemot att få vara med på deras resa tillsammans med Einar Mattsson, säger Mikael Anjou.

Sara Albrecht tillträder sin nya tjänst den 22 mars.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Spaden i tårtan när Park Central byggstartades

Bygg/Arkitektur Under torsdagen hölls byggstartsevent för det som ska bli den första byggnaden i Centralstaden Göteborg. Park Central, som blir cirka 40 000 kvadratmeter stort, kommer utöver kontor, service och handel innehålla en av Västlänkens stationsuppgångar. Fastighetssverige tog en pratstund på plats med de ansvariga på NCC och Jernhusen, som gemensamt utvecklar stations- och kontorsytorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige