Image

Ny ordförande för Hyresgästföreningen i Stockholm

Stockholm Greger Björkegren har valts till ny ordförande för Hyresgästföreningen region Stockholm. Han efterträder Terje Gunnarson.
Publicerad den 29 April 2013
Greger Björkegren Bild: Hyresgästföreningen
Greger Björkegren

– Jag är glad och hedrad över att ha fått förtroendet att leda regionens fortsatta arbete. Regionstyrelsen kommer givetvis att fortsätta sitt arbete på den inslagna vägen med Agenda 2016 som ledstjärna och med kontinuitet i den viktiga verksamhet som redan har inletts. Det är av största vikt att hela regionen nu verkar som en enhet för att uppnå bästa resultat, säger Greger Björkegren.

Avgående regionordförande Terje Gunnarson instämmer:
– En enad region, där både förtroendevalda och personal samarbetar, är vägen till framgång. Jag önskar den nya regionordföranden och regionstyrelsen lycka till i arbetet!

Sex nya ledamöter valdes till regionstyrelsen: Jan-Peter Mattsson, Sollentuna; Peggy Jönsson, Sydost; Hans Holmberg, Järfälla och Anders Loosme, Södermalm. Samtidigt omvaldes Anita Granqvist, Sundbyberg och Liz Grennstam, Solna. Samtliga valdes på två år.

Fullmäktige gjorde också två fyllnadsval på ett år till regionstyrelsen: Jörgen Johansson, Sydost och Jan Bergström, Kungsholmen.

Övriga ledamöter i regionstyrelsen är: Marina Fredriksson, Yvonne Andersson, Fredric Ericsson och Madelaine Hällgren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige