Image

Ny marknads- och kommunikationschef på Tengbom

Karriär Efter en omfattande rekryteringsprocess, står det nu klart att Emelie Mannheimer blir arkitektkontoret Tengboms nya marknads- och kommunikationschef. Hon går från kommunikationsbyrån Springtime där hon under de senaste åren varit byråchef och del av ledningsgruppen.
Publicerad den 24 Oktober 2014
Emelie Mannheimer. Bild: Tengbom
Emelie Mannheimer.

Tengbom befinner sig i en expansiv fas och satsar för att förstärka positionen som Nordens ledande arkitektkontor. Rekryteringen av Emelie Mannheimer till företagsledningen är en viktig del i den fortsatta utvecklingen.

– Jag är otroligt entusiastisk inför uppdraget. Tengbom har gått i täten för ledande arkitektur och hållbar stadsplanering i över hundra år. Med drygt 500 medarbetare, som tillhör toppskiktet inom respektive område av arkitektur, finns en enorm kompetens och kunskap att kommunicera, säger Emelie Mannheimer.

Emelie Mannheimer kommer närmast från rollen som byråchef och konsult inom extern- och internkommunikation på Springtime. Hon har bred erfarenhet av marknads- och kommunikationsfrågor och har arbetat med uppdrag inom flertalet branscher, bland annat arkitektbranschen. Hon har även ett förflutet på PR-byrån Burson Marsteller.

– Vi är mycket glada över att vi lyckats attrahera Emelie. Hon är en erfaren ledare och rådgivare. Med sin gedigna erfarenhet besitter hon just den kompetens inom kommunikation och affärsutveckling som vi behöver för att utveckla Tengboms varumärke – såväl mot marknaden som internt, säger Bo Ringdahl, vd på Tengbom.

Emelie Mannheimer tillträder tjänsten den 1 december.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige