Image

Ny ledning för Catellas Corporate Finance i Europa

Karriär Catella har utsett Emmanuel Schreder och Jesper Bo Hansen som ansvariga för verksamhetsgrenen Corporate Finance.
Publicerad den 30 Januari 2015
Jesper Bo Hansen. Bild: Catella
Jesper Bo Hansen. Emmanuel Schreder. Bild: Catella
Emmanuel Schreder.

- Jag är mycket glad över att kunna presentera en ny ledning för vår Corporate Finance-verksamhet. Med Emmanuel och Jesper får vi ett ledarskap som kommer att utveckla vårt produkterbjudande och vår organisation. De kommer dessutom att ange en framtida riktning för Corporate Finance. De är båda uppskattade ledare och starka individer som jag personligen har mycket stort förtroende för, säger Knut Pedersen, vd och koncernchef för Catella.

Emmanuel Schreder är sedan 2001 delansvarig för Catellas franska verksamhet. Han har nära 30 års erfarenhet av fastighetsbranschen och är en välkänd profil på den franska och europeiska fastighetsmarknaden. Emmanuel Schreder grundade tillsammans med Stéphane Guyot-Sionnest Catellas franska verksamhet.

Jesper Bo Hansen startade Catellas Corporate Finance-verksamhet i Danmark 2000, som han sedan dess har ansvarat för. Jesper har jobbat över 20 år inom fastighetsbranschen och har en gedigen erfarenhet av kapitalmarknadsrelaterade transaktioner på fastighetsmarknaden i Norden.

Emmanuel Schreder kommer tillsammans med Stéphane Guyot-Sionnest fortsätta att leda den franska verksamheten och Jesper Bo Hansen den danska, parallellt med sina nya roller som ansvariga för verksamhetsgrenen Corporate Finance.

- Den nya ledningen möjliggör ett ökat fokus på affärsutveckling och samarbete mellan både geografiska områden och tjänsteområden. Catella har en ledande position inom rådgivning för fastighetssektorn i Europa. Vårt mål är att ta marknadsandelar inom både rådgivning och kapitalförvaltning inom fastighetssektorn, säger Knut Pedersen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige