Image

Ny hyresgäst i Solna Business Park

Uthyrning Brostaden, dotterbolag inom Castellumkoncernen, har tecknat ett 5-årigt hyresavtal med Avonova Hälsa AB i fastigheten Yrket 4 i Solna Business Park.
Publicerad den 8 Oktober 2015

Avonova har flyttat in på Smidesvägen under september 2015. Företaget är en rikstäckande leverantör av hälsotjänster.

– Vi är nya som hyresgäster hos Brostaden och har blivit mycket väl bemötta. De har haft stor lyhördhet när det gäller våra önskemål kring utformningen av lokalerna, säger Lars Kroné, regionchef på Avonova Sverige AB.

– Vi välkomnar Avonova som hyresgäster och vi är glada att de väljer att hyra av oss. Många företag vill etablera sig i Solna Business Park i och med områdets fantastiska kommunikationsläge och serviceutbud, säger Anders Nilsson, vd på Fastighets AB Brostaden.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige