Image

Ny fastighetschef för Svenska Hus i Malmö

Karriär Svenska Hus i Malmö har rekryterat Eva Zdolsek som ny fastighetschef.
Publicerad den 8 September 2014
Eva Zdolsek. Bild: Svenska Hus
Eva Zdolsek. Lars Vardheim. Bild: Svenska Hus
Lars Vardheim.

Eva Zdolsek är utbildad civilingengör i lantmäteri vid Lunds Tekniska Högskola. Hon har tidigare arbetat på bland annat Jernhusen som affärsutvecklare och nu senast på Lunds kommun som fastighetsutvecklare. Eva Zdolsek tillträder tjänsten som fastighetschef på Svenska Hus den 22 september.

- Jag ser fram emot att börja arbeta hos Svenska Hus som har ett starkt varumärke i branschen. Med väl förankrade mål och strategier ska det bli en utmaning att utveckla och förvalta fastigheter för Svenska Hus i Öresundsregionen, säger Eva Zdolsek.

- Med den erfarenhet Eva har av projektutveckling, bland annat för Jernhusen i arbetet med Malmö Central, kombinerat med en utbildning inom lantmäteri har hon en mycket passande bakgrund för rollen som fastighetschef i Skåne, säger Lars Vardheim, vd Svenska Hus.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige