Image

Ny CFO för Real Holding

Karriär Lars-Olof Olsten tillträdde som CFO för Real Holding den 1 oktober.
Publicerad den 20 Oktober 2017

Lars-Olof är diplomerad ekonom och har många års erfarenhet från alla delar av fastighetsbranschen. Han är medgrundare och partner i fastighetsbolaget Newcap som förvaltar och utvecklar fastigheter i mellersta och södra Sverige. Lars-Olof Olsten har trettio års erfarenhet från fastighetsfinansiering, organisationsutveckling och ekonomistyrning i olika verksamheter, både som anställd och i egen regi.

– Det är med stor glädje och tillförsikt jag hälsar Lars-Olof välkommen till Reals operativa verksamhet. Med hans erfarenhet, kunskap och nätverk börjar vi lägga grunden för Real 2.0. Med en fokuserad strategi och större kompentens kommer vi nu successivt att bygga värde för våra hyresgäster, personal, bolaget och dess ägare, säger Anna Weiner Jiffer, vd för Real Holding.

– Det ska bli spännande att operativt få vara med och bygga det nya Real. Vi har ett exceptionellt bra ledningsteam vilket är en förutsättning för att klara de utmaningar som bolaget står inför, säger Lars-Olof Olsten.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige