Image

Ny arbetschef hos Serneke

Karriär Karl Wetterlund är ny arbetschef hos Serneke med uppdrag att leda byggkoncernens arbete och expansion i Varberg och Falkenberg.  
Publicerad den 8 Augusti 2017
Karl Wetterlund. Bild: Serneke
Karl Wetterlund.

Hur kommer det sig att du valde en anställning inom Serneke?
– Det är ett spännande bolag i en kraftig expansionsfas. Dessutom är Serneke ett nytänkande entreprenadföretag som vågar att sticka ut hakan och se möjligheterna. Jag har hört mycket positivt om företaget och tjänsten som erbjöds passar väl med den utmaning som jag behöver för att fortsätta utvecklas både professionellt och personligt, säger Karl Wetterlund.

Vad ser du för möjligheter inom företaget?
– Vi ska försöka nå ut till kunder och beställare och ta nya marknadsandelar i Varberg och Falkenberg. Jag går in i rollen med största ödmjukhet men med stort hjärta och engagemang, vilket jag hoppas ska smitta av sig till både kollegor och kunder.

Vad har du gjort innan du kom till Serneke?
– Jag kommer senast från Sweco Management i Halmstad som uppdrags- och projektledare. Innan detta har jag varit anställd på NCC Construction Sverige där jag också började min yrkesbana efter avslutade studier på Chalmers 2007. Först var jag anställd som trainee/arbetsledare för att 2008 ta steget till platschef.

Toni Hultberg, regionchef för Serneke Bygg Väst, om Karl Wetterlunds roll i företaget:
– Jag är mycket glad att Karl valt Serneke. Han ska jobba i en expansiv del av Halland och det gäller att vi är på tårna. Med Karls energi och den bakgrund han har är jag övertygad om att vi kommer att öka marknadsandelen i regionen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige