Image

Ny analyschef på Mäklarsamfundet

Karriär Josefine Uppling har rekryterats till Mäklarsamfundet som analys- och kommunikationschef.
Publicerad den 2 September 2014
Josefine Uppling. Bild: Mäklarsamfundet
Josefine Uppling.

Josefine Uppling kommer närmast från en roll som senior projektledare inom Public Affairs där hon utvecklat och ansvarat för Tillväxtdagarna på Swedbank. Tidigare har hon arbetat på tankesmedjan Timbro samt drivit eget företag inom Public Affairs- och opinionsbildning med kunder inom bland annat bank- och finanssektorn.

– En väl fungerande bostadsmarknad är avgörande för ekonomisk tillväxt och det egna hemmet är viktigt i de allra flesta människors liv. Fastighetsmäklarna spelar en viktig roll på bostadsmarknaden och jag ser fram emot att få arbeta med så angelägna samhällsfrågor och lära mig mer om branschen, säger Josefine Uppling.

– Josefine Uppling, med sin breda erfarenhet av opinionsbildning, blir en tillgång i vårt arbete med att sprida information, kunskap och förståelse för aktuella frågor som rör vår bransch. Nu utvecklar vi våra omvärldsrelationer, skapar tydligare medlemsnytta och delar med oss av den unika kunskap som finns i branschen, säger Ingrid Eiken, vd för Mäklarsamfundet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige