Image

Ny affärsområdeschef på Ramböll

Karriär Ramböll har anställt Susanna Ohlin som affärsområdeschef för Samhällsbyggnad Väst.
Publicerad den 18 Augusti 2017

Susanna Ohlin har lång erfarenhet från branschen och kommer närmast från en tjänst som chef för Väg på Sweco i Göteborg.

– Det känns väldigt roligt att bli en del av Ramböll. Jag är stolt över förtroendet att få stärka och leda affärsområdet Samhällsbyggnad Väst. Att arbeta med helheten inom samhällsbyggnad med invånarna i fokus för våra tjänster känns oerhört spännande, säger Susanna Ohlin.

– Vi vill komma närmare kunderna i Västsverige. Att vi rekryterat Susanna innebär att vi har förutsättningar att starta en tillväxtresa på plats. Susanna är en engagerad, affärsmässig och modern ledare och det känns jättekul att hon vill komma till Ramböll. Det ska bli spännande att introducera Susanna i verksamheten. Jag är helt övertygad om att rekryteringen kommer göra att vi tar ytterligare ett steg framåt och bidrar till samhällsnyttan, säger Anders Wiktorson, divisionschef på Ramböll.

– Göteborgs Stad vill växa med en tredjedel fram till 2035 och Trafikverket har stora planerade investeringar. Det gör att vi ser fram emot en mycket intressant framtid där vi kan komma närmare både våra kunder och slutanvändarna, säger Susanna Ohlin.

Susanna Ohlin tillträder tjänsten som affärsområdeschef för Samhällsbyggnad Väst på Ramböll den 21 augusti.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige