Image
Juryn med förra årets vinnare: Kerstin Lindberg Göransson, Kristina Alvendal, vinnaren Julie Lam från Peab och Agneta Jacobsson
Juryn med förra årets vinnare: Kerstin Lindberg Göransson, Kristina Alvendal, vinnaren Julie Lam från Peab och Agneta Jacobsson Bild: Niclas Liedberg/Pixprovider

Nu kan du nominera till Årets Unga Fastighetskvinna

Fastighetskvinnan Förra året vann Peabs Julie Lam. Vem tycker du är förtjänt av titeln Årets Unga Fastighetskvinna i år? Nu kan du nominera din favorit.
Publicerad den 30 Mars 2015

Utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna är en del av seminariet Fastighetskvinnan som Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar på Grand Hotel i Stockholm den 1 september.

Utmärkelsen går till en ung kvinna som verkar i eller kring fastighetsbranschen.
Vinnaren av Årets Unga Fastighetskvinna antar gärna utmaningar, är en god förebild och har förutsättningar att bli en framtida ledare inom branschen.

Fram till den 9 juni kan du nominera din favorit till årets utmärkelse. Det gör du genom att skicka in ditt förslag här. Skriv gärna några rader om din favorit - en välskriven motivering kan öka chanserna för din kandidat.

Juryn är intakt sedan förra året. Den leds av DTZ:s Sverigechef Agneta Jacobsson, och de övriga ledamöterna är Kerstin Lindberg Göransson, vd för Akademiska Hus och Kristina Alvendal, en stark profil med ledarerfarenhet från både politiken och fastighetsbranschen.

- Det är en ära att få leda juryn. Årets Unga Fastighetskvinna är en utmärkelse som redan har gett avtryck i branschen och vi i juryn har väldigt roligt tillsammans. Jag ser fram emot årets juryarbete och hoppas att vi får in många nomineringar också i år, säger Agneta Jacobsson.

Bland de nominerade väljer juryn ut tre finalister, som bjuds in till seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 1 september. Där presenteras de för publiken, innan vinnaren utses och får ta emot ett pris som, precis som förra året, sponsras av Akademiska Hus.

Förra året vann Peabs Julie Lam utmärkelsen. Övriga finalister var Areims Therese Rattik och Diligentias Helena Ekman.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: 5 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Partners:





Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige