Image

NP3 köper smått i Luleå

Transaktioner NP3 har köpt fastigheterna Mjölner 32 och Mjölner 33 i Luleå av ett lokalt anknutet konsortium.
Publicerad den 15 December 2014

Fastigheterna omfattar cirka 1 700 kvadratmeter byggnad och cirka 6 500 kvadratmeter mark, hyresgäst är Corvara industri och skadeservice. Tillträde av fastigheterna sker i dag och köpeskillingen uppgår till 9,5 miljoner kronor i underliggande fastighetsvärde.

- Det är en relativt liten affär men det är verkligen en typisk NP3-affär. Vi köper fastigheten off market till en avkastning om cirka 9 procent med en väldigt stark hyresgäst på ett långt avtal, det är just denna typ av affär som vi nu skall fortsätta att expandera med, säger Andreas Nelvig, vd för NP3 Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson efter Fastpartners förvaltningstapp: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners delårsrapport för perioden 1 januari – 31 mars 2024 visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnettot som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige