Image

Norrköping får ny vårdcentral

Uthyrning Sommaren 2018 öppnar Mirum vårdcentral på 850 kvadratmeter i Mirum Galleria i Norrköping.
Publicerad den 15 December 2017
Mirum Galleria. Bild: Mirum Galleria
Mirum Galleria.

Lokalerna kommer att inrymma distriktsläkarmottagning, sjuksköterske- och distriktssköterskemottagning, astma- och diabetessjuksköterska. Dessutom blir det laboratorium för provtagning, kurator/leg. psykoterapeut och fotsjukvård.

– Mirum Vårdcentrals etablering är resultatet av en utvecklingsprocess där fokus ligger på att ge besökare ett komplett och förstklassigt serviceutbud. Mirum Galleria har ett starkt och varierat utbud av butiker och genom att komplettera med starka aktörer inom vård och hälsa så utvecklar vi gallerian för den moderna konsumenten, säger Peter Löfquist, centrumchef på Mirum Galleria.

– Redan i dag finns ett mycket uppskattat serviceutbud i Mirum, med bland annat ett modernt gym för hela familjen, apotek, bibliotek och veterinär. Vi strävar efter att uppfylla våra gästers behov och efterfrågan är stor på lättillgängliga vårdalternativ fortsätter han.

Mirum Vårdcentral drivs i privat regi och har avtal med Region Östergötland. När vårdcentralen står klar kommer den att ha cirka 20 mottagningsrum och kapacitet för mer än 10 000 listade patienter. Planerad invigning till sommaren 2018.

– När vi sökte efter lokaler för vår etablering låg fokus på att hitta en hyresvärd som tänker långsiktigt, professionellt och behovsanpassat. Allt det finns i Mirum Galleria. Vårt mål är att erbjuda patienter hög tillgänglighet och hög kvalitet. Nu bygger vi en vårdcentral som är modern och anpassad för att möta patienternas behov, säger Kais Mahod, verksamhetschef på Mirum Vårdcentral.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige