Image

Nordic PM expanderar – öppnar kontor i Helsingborg

Bolag Nordic PM utökar verksamheten i Öresundsregionen genom rekrytering av två erfarna fastighetsförvaltare till nyetablerat lokalkontor i Helsingborg.
Publicerad den 28 September 2017
Håkan Gillisson och Mathias Bengtsson är två nya medarbetare på Nordic PM i Helsingborg. Bild: Max Sjögren
Håkan Gillisson och Mathias Bengtsson är två nya medarbetare på Nordic PM i Helsingborg.

Nordic PM expanderar nu genom att öppna ett nytt lokalkontor i Helsingborg efter att ha knutit till sig två nya medarbetare, Håkan Gillisson och Mathias Bengtsson. De två kommer att bistå företagets fastighetsägande kunder i Öresundsregionen och södra Sverige med bland annat fastighetsförvaltning, lokaluthyrning, rådgivning och projektledning vid nybyggnation. Lokalkontoret öppnar den 2 oktober och är beläget i före detta HD-huset på Vasatorpsvägen 1 vid norra infarten till Helsingborg.

Håkan Gillisson kommer närmast från en roll som fastighetskonsult hos fastighetsmäklarna Valvet, och har innan dess bland annat varit fastighetsförvaltare hos Wihlborgs och uthyrare hos Briggen. Håkan Gillisson är lantmäteriingenjör med mångårig branschvana från förvaltning, fastighetsbildning, mark och exploatering i offentlig förvaltning. Mathias Bengtsson i sin tur är civilekonom med fastighetsinriktning och kommer från en tjänst som fastighetschef på Areco Properties, och har även han tidigare varit fastighetsförvaltare hos Wihlborgs, samt fastighetsvärderare på NAI Svefa,

– Det är fantastiskt roligt att vi på Nordic PM lyckats knyta till oss dessa två rutinerade och välmeriterade fastighetsspecialister, för att därmed kunna utvidga vår verksamhet och de tjänster vi erbjuder fastighetsägare i de södra delarna av landet. De senaste åren har våra uppdrag i regionen ökat markant, och den kompetens Håkan och Mathias tillför kommer därför att vara ett värdefullt tillskott till vår verksamhet på plats och vi ser fram emot att få dem som medarbetare i och med öppnandet av vårt nya lokalkontor, säger Joakim Orthén, vd för Nordic PM.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige