Image

Newsec tecknar stort uppdrag med Tobisson

Bolag Newsec tecknar ett omfattande fastighetsförvaltningsavtal med Tobissongruppen avseende 60 fastigheter om totalt 123 000 kvadratmeter i centrala Göteborg. Avtalet omfattar ekonomisk-, teknisk- och kontraktsförvaltning samt uthyrning och projekt.
Publicerad den 2 Oktober 2014

- Vi är väldigt glada över att Tobissongruppen, som för övrigt blir ny kund till Newsec, valt att ge oss förtroendet i detta helhetsuppdrag. Det visar tydligt att vi har attraktiva tjänster och att vi kan erbjuda den bästa helhetslösningen. Vi ser fram emot ett långt och värdeskapande samarbete, säger Per Thorén, Kundansvarig, Newsec Asset Management

Avtalet avser 60 fastigheter med en yta om totalt 123 000 kvadratmeter bestående av bostäder, butiker och kontor i centrala Göteborg. Fastighetsbeståndet inkluderar bland annat Grönsakstorget 2 med Flora Hotel samt Västra Hamngatan 11 med Stylt Trampoli som hyresgäster. Uppdraget löper under tre år med start den 1 januari 2015 och inkluderar ekonomisk-, teknisk- och kontraktsförvaltning samt uthyrning och projekt.

- Vi ser fram emot att inleda ett samarbete med Newsec. Deras expertis och möjlighet att tillgodose samtliga våra behov inom hela förvaltningsområdet gjorde dem till det perfekta valet för oss, säger Olle Tobisson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige