Image

Newsec rekryterar ytterligare senior värderare

Karriär Newsec rekryterar Jenny Siberg som senior värderare. Hon kommer närmast från Klövern och dessförinnan DTZ.
Publicerad den 28 Augusti 2014
Jenny Siberg. Bild: Newsec
Jenny Siberg.

Newsecs analys- och värderingsavdelning växer så det knakar. I juni rekryterade man Annika Engströmer från DTZ som senior värderare och projektledare. Och nu stärker man upp affärsområdet ytterligare genom att rekrytera Jenny Siberg.

- Vi har växt mycket det senaste året och ser en fortsatt kraftigt ökad volym på värderingsuppdrag och även större analysuppdrag framöver. Första halvåret i år är vårt bästa hittills och vi har ökat från 15 till 20 personer, säger Ulrika Lindmark, chef för den svenska värderings- och analysenheten på Newsec.

En bidragande orsak till den kraftiga ökningen uppdrag är en trend med ett ökat antal uppdrag gällande analys av bland annat stora planerade infrastrukturprojekt.

Häromdagen rapporterade Newsec även att man stärkt upp transaktionsteamen i Göteborg och Malmö med tre personer.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige