Image

Newadvice rekryterar från Nordier

Karriär Newadvice har rekryterat Viktor Hansson som projektledare/affärsutvecklare inom fastighetstransaktioner. Han kommer närmast från Nordier Property Advisors där han har arbetat med fastighetstransaktioner i drygt tre år. Anställningen påbörjas 1 september.
Publicerad den 28 Augusti 2014
Viktor Hansson. Bild: Newadvice
Viktor Hansson.

- Vi är väldigt glada över att Viktor vill ansluta till oss på Newadvice. Viktor har många kvaliteter som vi tycker passar väl in i vårt team. Vi har följt honom under flera år och är väldigt imponerade över hans driv, ambition och kompetens. Genom denna rekrytering är vi väl rustade för framtida uppdrag, säger Niklas Borg, vd för Newoffice.

- Det känns fantastiskt roligt, inspirerande och utmanande att få komma till Newadvice och hjälpa till att utveckla och förstärka bolaget ytterligare, säger Viktor Hansson.

Newadvice är ett transaktionsbolag med inriktning på små och medelstora transaktioner i Mälardalen och är ett dotterbolag till Newoffice.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige