Image

NCM Development tar flera nya till Gottsunda Centrum

Uthyrning NCM Development tar flera nya verksamheter till Gottsunda Centrum.
Publicerad den 2 Oktober 2015

Först ut är Uppsala stadsmission, som valt att etablera en butik om 715 kvadratmeter. Öppningen planeras ske till julhandeln.
Avtal har även tecknats med Primärvård och Folktandvård, som innebär att Gottsunda vårdcentral och Folktandvård flyttar till nya lokaler i Gottsunda Centrum.

Verksamheterna, som totalt kommer att hyra 3 000 kvadratmeter till ett kontraktsvärde om 138 miljoner kronor, blir del av ett hälsocenter som utvecklas på övre plan samt i en påbyggnad på centrumanläggningens norra del. I påbyggnaden skapas även flexibla kontorslokaler i två plan om totalt 2 500 kvadratmeter.

Byggnationen för hälsocentret startar i slutet av 2015 med inflyttning för Folktandvården under hösten 2016 och Gottsunda vårdcentral under våren 2017.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige