Image

Många söker bostad på Birger Jarlsgatan

Bostäder Booli har tagit fram en topplista över de 10 Stockholmsgator som genererat flest sökningar på sajten under hela 2016. Nio av tio gator på listan ligger i innerstan, och i topp hamnar Birger Jarlsgatan.
Publicerad den 17 Februari 2017

- Det är inte helt otippat att två långa, centrala gator toppar listan. Dels är de populära just på grund av att de ligger centralt, men det beror också på att det är stora gator med många bostäder till salu, vilket såklart påverkar antalet sökningar, säger Matilda Adelborg, PR- och marknadskoordinator på Booli.

- Den stora överraskningen i listan är att en adress i Farsta kommer på sjätte plats. En förklaring är att det varit många bostäder till salu på just Larsbodavägen under året, säger Matilda Adelborg.

Topp 10 mest sökta gatorna 2016:

1. Birger Jarlsgatan Östermalm/Norrmalm/Vasastan
2. Karlavägen Östermalm
3. Bjurholmsgatan Södermalm
4. Roslagsgatan Vasastan
5. Surbrunnsgatan Vasastan/Östermalm
6. Larsbodavägen Farsta
7. Rådmansgatan Vasastan/ Östermalm
8. Närkesgatan Södermalm
9. Regeringsgatan Östermalm/Norrmalm/Vasastan
10. Alströmergatan Kungsholmen
Källa: Booli

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige