Image

Mall of Scandinavia invigs 12 november

Handel Nu har Unibail-Rodamco satt datumet för invigningen av Mall of Scandinavia. Det blir den 12 november. 85 procent av butiks- och restaurangytorna är i nuläget uthyrda.
Publicerad den 12 Mars 2015
Mall of Scandinavia. Bild: Wingårdhs Arkitektkontor
Mall of Scandinavia.

På en yta om 100 000 kvadratmeter kommer 230 butiker och restauranger att erbjuda kunderna ett brett butiksutbud med spjutspetsar såsom COS, River Island, & Other Stories, Disney Store, Åhléns nya citykoncept, Nordens första Imax-biograf och Stockholms största restaurangkluster.

- Nu har vi alla de starka ankarbutiker som behövs för att skapa ett fantastiskt grundutbud, samt ett stort antal välkända internationella varumärken, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, på Unibail-Rodamco.

Uthyrningsstrategin har varit mycket framgångsrik, och i enlighet med planen är nu hela 85 procent av Mall of Scandinavias lokaler uthyrda. Uthyrningsarbetet går nu in i en ny fas, den sista delen av uthyrningsprocessen fokuserar på butiker som kompletterar de redan signerade hyresgästerna.

- De ytor vi har kvar är avsedda för koncept som verkligen bidrar till differentieringen. Nu letar vi efter det bästa och det oväntade. Vi för samtal med och letar efter riktiga guldkorn som är nytänkande, har gott renommé eller ännu inte är kända för en stor publik, säger Lars-Åke Tollemark.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige