Image

Mäklarringen flyttar i Västerås

Uthyrning Mäklarringen flyttar sitt kontor i Västerås till stadsdelen Öster Mälarstrand.
Publicerad den 25 Maj 2016

– Ett utmärkt läge för en etablering i en harmonisk miljö där det också kommer att omsättas mycket boenden. Att vi dessutom blir närmsta granne med Handelsbankens nya kontor ser vi som ett stort plus då finansieringen är en viktig del i boendefrågan, säger Michael Berg, fastighetsmäklare på Mäklarringen.

Hyresvärd är Strandnära Fastigheter som är ett dotterbolag till Industrihus i Västerås.

– Vi kan nu med glädje konstatera att samtliga lokaler vid populära Öster Mälarstrand är uthyrda. På kort tid har flera starka varumärken från Västerås city valt att flytta och etablera sig här. Nu har vi satt pricken över i:et med Mäklarringens etablering, vi tror verkligen att en fastighetsmäklare passar oerhört bra in i vår mix av starka varumärken, säger Bosse Karlsson, vd för Strandnära Fastigheter.

Inflyttning sker den första augusti 2016.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige