Image

Lundbergs plockar in marknadschef från Unibail-Rodamco

Bolag Lundbergs förstärker organisationen inom handel genom att rekrytera ny marknadsområdeschef handel.
Publicerad den 17 Oktober 2017
Pernilla Tellerberg. Bild: Lundbergs
Pernilla Tellerberg.

Pernilla Tellberger tillträder under november rollen som marknadsområdeschef handel hos Fastighets AB L E Lundberg. Pernilla Tellberger, 44 år, har tidigare arbetat som Leasing Portfolio Manager inom Unibail-Rodamco där hon bland annat varit ansvarig för uthyrningen av Täby centrums utbyggnad samt nybyggnationen av Mall of Scandinavia.

– Det känns fantastiskt kul att få möjlighet att applicera det jag lärt mig från ett internationellt fastighetsbolag specialiserat på köpcentrum, på ett bredare svenskt fastighetsbolag. Jag lockas av att Lundbergs är en så dominerande fastighetsägare i främst Norrköpings och Linköpings stadskärnor. Min ambition är att vi ska driva handeln i samverkan mellan de bägge städerna så att de blir det självklara förstahandsvalet för butiker som önskar expandera utanför de tre storstadsregionerna, säger Pernilla Tellberger.

– Lundbergs har en uttalad målsättning att vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer. Detaljhandeln är en viktig del av stadsutvecklingen och det känns mycket stimulerande att knyta Pernilla till oss. Med sin kompetens och tidigare erfarenheter inom handelssegmentet kommer hon stärka och utveckla vår handelsorganisation, säger Christian Claesson, Regionchef Öst på Lundbergs.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige