Image

Lokalnytt lanserar framtidens sajt för lokalsökning

Sverige I dag lanserar Lokalnytt sin nya sajt med en hel rad branschunika egenskaper och funktioner. - Det känns fantastiskt att i dag kunna erbjuda våra kunder och besökare en ännu bättre sajt. Med den här nya, moderna sajten tar vi ett rejält kliv in i framtiden, säger Rolf Andersson, vd på Lokalnytt.
Publicerad den 29 Augusti 2014
Rolf Andersson. Bild: Emma Granberg
Rolf Andersson.

Sveriges ledande sajt för sökning och marknadsföring av lediga lokaler – lokalnytt.se – blir i dag ännu bättre. En arbetsgrupp har under mer än ett års tid arbetat fram en helt ny webbmiljö och en lång rad nya funktioner, så som:
• Sveriges första responsiva sajt för lokalsökning. Innebär att sajten anpassar sig utifrån vilken plattform (typ läsplatta, mobiltelefon etc.) sökningarna görs ifrån.
• Content Marketing (innehållsmarknadsföring) på sajten.
• Sveriges första intelligenta sökmotor i branschen, inspirerad av Google.

- Det här är vårt största IT-projekt hittills. Den intelligenta sökmotorn är hjärtat i den nya sajten. Sedan är det faktum att vi gjort den mer stilren, snygg, effektiv, snabb och smart kraftiga mervärden för såväl kunder som besökare, säger Rolf Andersson.

Men den som tror att Lokalnytt-gänget lägger sig för att vila nu efter den här satsningen tror fel. Redan i november kommer en ny release med en ytterligare uppdaterad version av sajten fylld av flera nyheter.

Testa nya lokalnytt.se här.

Ämnen

lokalnytt.se på Branschguiden

Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler.

Varje vecka är tusentals personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.

I koncernen ingår också Fastighetssverige, som är ett branschmedia om den kommersiella fastighetsbranschen. Fastighetssverige levererar dagliga (måndag-lördag) nyheter till drygt 50 000 läsare.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspr...

Läs mer om lokalnytt.se på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige