Image

LKFs vd väljer att lämna

Karriär Efter 33 år på Lunds Kommuns Fastighets AB, varav sex år som vd, har Håkan Ekelund valt att sluta.
Publicerad den 28 Augusti 2017
Håkan Ekelund. Bild: Lunds Kommuns Fastighets AB
Håkan Ekelund.

Håkan Ekelund slutar som vd på Lunds Kommuns Fastighets AB, LKF, när avtalet går ut i maj nästa år.

– Jag är väldigt glad och tacksam för att under många år fått vara med och bidra till den positiva utvecklingen och tillväxten i företaget. LKF överträffar satta mål på nyproduktion av bostäder och har en sjösatt en ny organisation. Det känns som en bra tidpunkt både för mig och för LKF, säger Håkan Ekelund.

– Håkan har med sin gedigna kompetens inom bygg och fastighet bidragit till LKFs positiva utveckling genom åren. Under Håkans år på LKF har antalet bostäder och lokaler i företaget mer än fördubblats. I dag har LKF nästan 10 000 hyreslägenheter i hela Lunds kommun, säger LKFs styrelseordförande Mattias Olsson.

LKF startar nu processen med att hitta Håkan Ekelunds efterträdare så att en ny vd kan vara på plats före sommaren nästa år.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige