Image

Lars Vardheim lämnar Svenska Hus

Karriär Lars Vardheim, vd på Svenska hus sedan 2011, lämnar sin tjänst och startar projektutvecklingsbolaget AB Lejonstaden som initialt kommer att utveckla bostäder i Göteborgsregionen.
Publicerad den 28 Augusti 2015
Lars Vardheim. Bild: Lejonstaden
Lars Vardheim.

Första byggstart planeras till 2016 eller 2017. Bolaget har redan ansökt om och erhållit sin första markanvisning om cirka 250 lägenheter på Nymilsgatan i Göteborg tillsammans med Alaska Fastigheter AB.

Projektet på Nymilsgatan ingår i Göteborgs Stads Jubileumssatsning. Lejonstaden kommer fortsätta att söka projekt för egen räkning eller i samarbete med andra exploatörer.

- Jag har jobbat med fastigheter och projektutveckling i Göteborg under ett flertal år som anställd. Efter fem år på Svenska Hus har jag nu valt att gå vidare som egen företagare. Med Nymilsgatan som plattform och med mina många år i branschen så är detta ett spännande och naturligt steg för mig att ta, säger Lars Vardheim

Lars Vardheim har arbetat i fastighetsbranschen sedan 1990. Innan han kom till Svenska Hus hade han varit ansvarig för Ektornets verksamhet i Baltikum, vd för Skanska Commercial Development Europe och vd för Skanska Fastigheter Göteborg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige