Image

Kungsleden hyr ut 4 000 kvadratmeter i Veddesta

Uthyrning Kungsleden har tecknat ett hyresavtal med nystartade trampolinparken Jump Yard avseende 4 000 kvadratmeter i fastigheten Veddesta 2:65 i Veddesta väster om Stockholm.
Publicerad den 27 Januari 2017
Kungsleden har tecknat ett hyresavtal med nystartade trampolinparken Jump Yard avseende 4 000 kvadratmeter i fastigheten Veddesta 2:65 i Veddesta väster om Stockholm. Bild: Kungsleden
Kungsleden har tecknat ett hyresavtal med nystartade trampolinparken Jump Yard avseende 4 000 kvadratmeter i fastigheten Veddesta 2:65 i Veddesta väster om Stockholm.

Veddesta är beläget invid den nya stadsdelen Barkarbystaden, nära Barkarby pendeltågsstation, och genomgår för närvarande en omfattande omvandling. I området planeras bland annat för utbyggd kollektivtrafik, bostäder, skolor, kulturverksamheter och kontor.

Jump Yard, som drivs av entreprenörerna Pelle Möller och Anders Karlberg tillsammans med Local Market Group, hyr en industrilokal på Veddestavägen 15 med sex meter i takhöjd där de kommer att öppna en trampolinpark i augusti 2017. Fastigheten är idag ett höglager som kommer att omvandlas till en attraktiv nöjespark.

– Jump Yard blir en trampolinpark för alla. Här ska gästerna, allt från barnkalas till företagsfester, uppleva något nytt och riktigt kul. I 18 månader har vi letat den perfekta ytan för en trampolinpark i Stockholm och äntligen har vi hittat vår drömlokal, säger Pelle Möller och Anders Karlberg.

– Jag är mycket nöjd med att vi kunde hjälpa Jump Yard att hitta en lokal som passar deras verksamhet och som har ett läge som många stockholmare kommer att ha som sin nya destination i framtiden. Vi önskar dem lycka till med det nya spännande konceptet och hälsar dem hjärtligt välkomna som hyresgäst hos oss, säger Sven Stork, regionchef Stockholm på Kungsleden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige