Image

Kungsleden förstärker inom fastighetsutveckling

Karriär Kungsleden rekryterar Joakim Nilsson till den nya rollen som projektchef på Utvecklingsavdelningen. Han kommer närmast från Forsen Projekt.
Publicerad den 6 Mars 2015
Joakim Nilsson. Bild: Kungsleden
Joakim Nilsson.

På Forsen Projekt var Joakim Nilsson senior projektledare i mer än tio år. Han har också arbetat på Vasakronan och Sweco i olika befattningar inom projekt- och projekteringsledning.

- Efter att ha ägnat mycket tid åt att inventera, prioritera och analysera Kungsledens utvecklingspotential i den befintliga portföljen är det extra roligt att välkomna en medarbetare som kommer att fokusera på genomförandeprocessen. Med sin erfarenhet och sitt driv kommer Joakim nu att bli ett värdefullt tillskott till Utvecklingsavdelningen när fler projekt kommer in i genomförandeskedet, säger Frida Stannow Lind, utvecklingschef på Kungsleden.

Utvecklingsavdelningen består nu av sex medarbetare som arbetar med fastighets- och projektutveckling samt projektuthyrning och projektgenomförande.

- Det känns oerhört stimulerande att få kliva in i en organisation som befinner sig på en spännande resa med en utstakad strategi och tydliga mål. Kungsleden har en utvecklingsavdelning som är i startskedet av sitt arbete med att genomföra sina första större projekt. Att få vara med och genomföra dessa tillsammans med Frida och hennes team ska bli väldigt roligt, säger Joakim Nilsson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige