Image

Kicki Westberg blir ny kontorschef på Utopia Arkitekter

Bolag Utopia Arkitekter har anställt Kicki Westberg som kontorschef. Hon kommer närmast från tjänsten som kontorschef på Wingårdhs stockholmskontor och tillträder den nya tjänsten i januari.
Publicerad den 27 Januari 2017
Kicki Westberg. Bild: Märta Thisner
Kicki Westberg.

Kicki Westberg är i grunden byggnadsingenjör och har en bakgrund i olika befattning på bland annat Foster + Partners, Sandell Sandberg, Arkitekterna Krook & Tjäder, Sweco Architects och Wingårdhs.

– Vi är väldigt glad för att få in Kicki Westberg på Utopia. Kontoret fortsätter att växa och utvecklas och med en större och mer komplex verksamhet så behöver vi någon som har med sig friska tankar och större erfarenhet när det gäller hur vi ska driva vår dagliga verksamhet, säger Emma Jonsteg, vd på Utopia Arkitekter.

Under hösten har Utopia Arkitekter tagit fram en strategi och plan för verksamhetens utveckling som inbegriper expansion, breddning av verksamheten, internationell etablering och inte minst utveckling av kontoret som arbetsgivare och arbetsplats.

Rollen som kontorschef på Utopia Arkitekter innebär att Kicki Westberg får det övergripande ansvaret på den operativa verksamheten och en nyckelroll i företagsledningen.

– Bland flera intressanta jobberbjudanden var det för mig ändå enkelt att välja Utopia som jag tycker har en av de mest spännande och ambitiösa verksamheterna bland landets arkitektkontor. Här är både målsättningarna och tempot högt vilket passar mig som person väldigt bra, säger Kicki Westberg.

Utopia Arkitekter är i dag 22 anställda och planerar att under 2017 växa med ytterligare ett antal arkitekter och ingenjörer.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige