Image

Jernhusen förstärker inom fastighetsutveckling och handel

Bolag Vilhelm Isberg blir ny chef för Fastighetsenheten och Ulrika Haag blir chef för Affärsutveckling.
Publicerad den 31 Augusti 2015

- Ett attraktivt utbud på stationerna underlättar resenärens vardag vilket leder till att fler vill resa kollektivt. Jag är mycket glad över att knyta an dessa nyckelpersoner inom branschen som kommer att tillföra Jernhusen ännu mer kompetens och bidra till vår fortsatta utveckling, säger Daniel Daagarsson, chef affärsområde Stationer på Jernhusen.

Ulrika Haag kommer närmast från Coop Fastigheter och börjar den 15 september. Affärsutvecklingsenheten ansvarar för utveckling av Jernhusens samtliga stationer i hela landet med uppdrag att möta hyresgästers och besökares framtida förväntningar. Enheten ansvarar också centralt för nyuthyrning för handelshyresgäster.

Vilhelm Isberg kommer närmast från Newsec Asset Management och börjar den 1 oktober. Fastighetsenheten är Jernhusens ansikte utåt mot resenärer och besökare och ansvarar för stationsupplevelsen för alla som dagligen befinner sig på Jernhusens stationer.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige