Image

Järntorget anställer regionchef i Uppsala

Karriär Jenny Gibson har anställts som regionchef för Uppsalaverksamheten i Järntorgetkoncernen. Hon kommer närmast från en tjänst i Uppsala kommun som projektchef för utbyggnaden av stadsdelen Ulleråker i Uppsala.
Publicerad den 17 November 2015
Jenny Gibson. Bild: Järntorget
Jenny Gibson.

Hon har tidigare haft ledande befattningar ibland annat Täby kommun och NCC Boende.

– Det är med stor glädje vi kan konstatera att vi lyckats knyta till oss Jenny Gibson som ansvarig för vår Uppsalaverksamhet. Det handlar om att bygga upp en ny organisation för att öka vårt bostadsbyggande i Uppsala. Genom att vara en lokal aktör hoppas vi kunna bidra till att medverka i den expansiva stadsutbyggnad Uppsala har framför sig, säger Freddie Norvell vice vd för Järntorget.

Projekteringen av Järntorgets första bostadsprojekt i Uppsala har redan påbörjats. Det är ett kvarter i Östra Sala Backe och omfattar cirka 100 nybyggda lägenheter som beräknas byggstarta vid halvårsskiftet 2016.

Målsättningen för Järntorget är att öka produktionen i Stockholm och Uppsala till 1000 bostäder om året varav minst en tredjedel hyresrätter och studentlägenheter för egen långsiktig förvaltning. Detta möjliggörs genom en stark ekonomi, fler och större projekt samt en utbyggd organisation.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige