Image

Inspiration - det appstyrda boendet

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg I Inspiration Rosendal sköter de 344 lägenhetsinnehavarna sitt boende – allt ifrån koll på el- och vattenförbrukning till festinbjudningar – via TMPL-appen. På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg presenteras det inspirerande konceptet som knyter samman grannar, näringsidkare och fastighetsbolag.
Publicerad den 22 September 2017
Eric Anderbjörk. Bild: TMPL Solutions
Eric Anderbjörk.

Tanken med TMPL-appen är att skapa ett bättre och mer hållbart boende – tekniska lösningar samsas med en social plattform där grannar, näringsidkare och fastighetsbolag samverkar med varandra.

På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg på Elite Park Avenue Hotel berättar Eric Anderbjörk, vd för TMPL Solutions, om ett konkret exempel: Inspiration Rosendal Uppsala: Via appen sköter de 344 lägenhetsinnehavarna allt som har med boendet att göra. Via flödet - som påminner om Facebook - bjuds det på fest, säljs och lånas det saker och svaras på frågor, Skräddarsydda tips kring el- och vattenförbrukning uppmuntrar en mer hållbar livsstil, likaså "tävlingar" om vem som lever mest energismart. Felanmälan, manualer, skötselregler och erbjudanden från näringsidkarna i fastigheten är andra delar av appen som förenar de boende i fastigheten.

Du anmäler dig till Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg här. Just nu har vi ett Boka Tidigt-erbjudande. Gå 4 - betala bara för 3!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg är ett heldagsseminarium om digitaliseringens påverkan på fastighetsbranschen ur ett flertal olika aspekter. Visioner blandas med inspiration och goda exempel från dagens digitaliserade fastighetsvardag.

Internetfilosofen Alexander Bard är keynote speaker.

Du ser det preliminära programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige