Image

Ingalill Berglund: ”Jag kommer att bli helt återställd”

Bolag Ingalill Berglund har varit sjukskriven sedan i september och lämnar nu vd-tjänsten i Atrium Ljungberg. - Sjukdomstillståndet är temporärt, men jag vet inte hur lång tid det tar att komma tillbaka, säger hon till Fastighetssverige.
Publicerad den 19 Februari 2016
Ingalill Berglund. Bild: Atrium Ljungberg
Ingalill Berglund.

Ingalill Berglund vill inte gå in för mycket på vad hon har drabbats av, mer än att det hela förmodligen orsakades av en infektion.

- Så det är inte cancer och jag har inte gått in i väggen. Jag på bättringsvägen, vid gott mod och huvudet mår bra, säger Ingalill Berglund.

- Jag får ingen medicinsk behandling nu, men det återstår mycket fysisk rehabilitering. Jag lägger mycket tid på gymmet. Jag kommer att bli helt återställd, men jag vet inte hur lång tid det tar. Det kan ta ett par månader och det kan ta ett år, eller mer.

Hon lämnar nu över vd-posten i Atrium Ljungberg. Hon har arbetat för bolaget sedan 2001, de senaste fem åren som vd.

- Det behövs en tydlig ledare, jag har arbetat med Annica i åtta år och det känns mycket bra att lämna över till henne. Det här är den bästa lösningen, både för Atrium Ljungberg och för mig.

Kommer du tillbaka till Atrium Ljungberg i någon annan position när du är frisk?

- Nej. Jag lämnar över alla operativa uppdrag jag har haft till Annica.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige