Image

Ica öppnar i Gårdsten

Uthyrning En Ica Supermarket öppnar i Gårdsten, Göteborg, i oktober.
Publicerad den 16 April 2014
Ica öppnar i Gårdsten. Bild: Gårdstensbostäder
Ica öppnar i Gårdsten.

Butiken omfattar 1 170 kvadratmeter.

Göteborgslokaler har på uppdrag av Gårdstensbostäder tagit fram hyresavtal samt medverkat i förhandlingen och uthyrningen till Ica Supermarket i Gårdsten Centrum. Icas
styrelse tog i veckan beslut om etableringen.

- Det är fantastiskt roligt att vi på Göteborgslokaler kunnat vara med och hjälpa
Gårdstensbostäder i denna viktiga uthyrning. En bra livsmedelsbutik är oerhört väsentlig för boendemiljön, säger Robert Hörnquist, vd på Göteborgslokaler.

- Det är viktigt för oss att vara med i den fortsatta utvecklingen av Gårdsten. Vi kommer vara en drivande kraft i centrats företagarföreningen för att få ett engagemang samtidigt som vi kommer vara lyhörda för vad kunderna vill ha. Valet av koncept har varit viktigt, därför beslutade vi att det just skulle vara en Ica Supermarket. Det blir en välsorterad områdesbutik med generösa öppettider. Vi beräknar att öppna i oktober som planen ser ut, säger Henrik Wahlström, etableringschef på Ica Sverige AB.

- Vi tycker det är mycket positivt att Ica etablerar sig i Gårdsten. Längre öppettider och ett brett sortiment är a och o för våra hyresgäster och vi har hela tiden haft ett bra stöd av Göteborgslokaler i förhandlingarna, säger Michael Pirosanto, tillförordnad vd på Gårdstensbostäder.



- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige