Image
Leos lekland etablerar en 8 000 kvadratmeter stor anläggning i Linköping.
Leos lekland etablerar en 8 000 kvadratmeter stor anläggning i Linköping. Bild: Cramlot

Hyr ut 8 000 kvadratmeter i Tornby

Uthyrning Lokala Cramlot AB hyr ut 8 000 kvadratmeter till Leos Lekland i Tornby, Linköping. Leos etablerar därmed sitt största lekland i Sverige. Affären förmedlades av Herde Förvaltning.
Publicerad den 26 April 2013

– Vi är väldigt nöjda med att kunna presentera vår största satsning i Linköping som är en expansiv ort och som satsar på att utveckla staden, säger Joakim Gunler, vd på Leos Lekland med huvudsäte i Luleå.

Leos Lekland är Nordens största leklandskedja med lekland i Sverige och Norge och finns idag på 20 orter inklusive Linköping. Inflyttningen beräknas ske under oktober månad 2013 och den totala lekytan är cirka 8 000 kvadratmeter.

– Vi är glada från Cramlots sida att få en aktör som Leos Lekland till våra lokaler och Linköping säger Roy Karlsson, vd på Cramlot AB.

Leklandet är den första stora uthyrningen i lokalerna som tidigare hyrdes av K-Rauta i Tornby.

– Lokalen för Leos Lekland ligger strategiskt utmed Tornbyvägen och är lätt att nå för alla besökare. Leos Lekland kommer att bidra till att lyfta fastigheten samt området, säger Roy Karlsson, Cramlot fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige