Image

Hur ser framtidens retail ut?

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg Handeln är en av näringarna som påverkas allra mest av digitaliseringen. I dag handlar det inte längre om e-handel, köpcentrum eller cityhandel. I det uppkopplade och sammankopplade samhället köper vi saker och tjänster överallt, och när som helst – en utveckling som tveklöst kommer att fortsätta. Hur påverkas fastigheterna? På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering reder Per Andersson från HUI Research ut begreppen. I dag är det bara en vecka kvar till eventet – anmäl dig senast på torsdag!
Publicerad den 7 November 2017
Per Andersson. Bild: HUI
Per Andersson.

Per Andersson, senior konsult från HUI Research, har stor erfarenhet av handelsanalys och handelsutveckling. Han har arbetat för HUI sedan 2013 och har tidigare arbetat för bland andra Niras, JLL och Ica.

Hans föreläsning handlar bland annat om hur vårt konsumtionsmönster ändras av virtual och augmented reality, artificiell intelligens och självkörande bilar. Och hur påverkas förutsättningarna för handelsfastigheter av dagens och framtidens digitala handelstrender?

Digitaliseringen är fastighetsbranschens – och samhällets – kanske viktigaste framtidsfråga. På seminariet Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg på Elite Park Avenue den 14 november får du ta del av trender, visioner och positiva exempel från branschen.

Du anmäler dig här – senast torsdag!

Du ser hela programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige